Покана и информации за учество на 15-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво GRAND PRIX SKOPJE 2021

grand prix skopje 2021

Стрелачки клуб "Стрелец" Скопје ги известува и поканува своите активни членови, рекреативци, пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво да земат учество или да бидат гости на 15-th International Open Shooting Tournament GRAND PRIX … [Read more...]

Нова ера во спортското стрелаштво со набавка за прв пат на нови електронски мети

91869946_523424905227138_4931561863939883008_n

Почитувани; Македонската Спортска Стрелачка Федерација предводена од новиот управен одбор на чело со Претседателот Јордан Тасевски согласно ветената програма за развој на македонското спортско стрелаштво … [Read more...]