СК "Стрелец"
СК "Стрелец"
A.T Strelec
СК "Стрелец"
СК "Стрелец"
СК "Стрелец"
sk-strelec5
СК "Стрелец"
СК "Стрелец"
32294634_1646270922088154_530370367328354304_n
Image
280986632_3043662605944881_8554892877602303621_n

ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ за 16-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2022

Македонската Спортска Стрелачка Федерација им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на федерацијата и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа 16-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2022 кој се одржа на 21-ви и 22-ри мај 2022 година. … Повеќе>>

Борјан 2

ОЛИМПИСКИ ДРЖАВЕН И ЛИЧЕН РЕКОРД ВО ТОКИО ЗА БОРЈАН БРАНКОВСКИ СО ВОЗДУШЕН ПИШТОЛ

Почитувани љубители на спортското стрелаштво, На натпреварот во кој учествуваа најквалитетните натпреварувачи одбрани од целиот свет најмладиот помеѓу нив Борјан Бранковски заедно со својот клубски тренер Јордан Тасевски за прв пат на Олимписките игри во дисциплината воздушен пиштол 60 се … Повеќе>>

1628242350-1-cricket2tactical-side

Покана и информации за учество на Првиот отворен Натпревар во Спортско Стрелаштво за ПЦП (воздушно) и Малокалибарско (22 LR) оружје во Скопје

Македонската Спортска Стрелачка Федерација ги известува и поканува своите активни членови, рекреативци, пријатели и љубители на спортското стрелаштво да земат … Повеќе>>

Model

Покана и информации за учество на 16-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво GRAND PRIX SKOPJE 2022

Македонската Спортска Стрелачка Федерација ги известува и поканува своите активни членови, рекреативци, пријатели и љубители на спортското стрелаштво да земат … Повеќе>>

41141881_247800295920736_907153236727693312_n

Сребрен медал за екипата со воздушна пушка мажи и нов Државен рекорд во жени пушка во Сараево

Почитувани; Во период од 08-10 Април 2022 година се одржа меѓународно првенство со воздушно оружје на 10 метри “6th April 2022” во Сараево, Босна и Херцеговина. На ова … Повеќе>>

273763064_544770053914879_2696222740956850461_n

Бронзен старт на натпреварувачката сезона за 2022 г. со освојување медал од Бранковски на Војводина КУП во Нови Сад, Србија

Почитувани; Во период од 11-13 Февруари 2022 година се одржа меѓународно првенство со воздушно оружје 10 метри “Vojvodina Cup 2022” во Нови Сад, Р.Србија. На ова првенство … Повеќе>>

264069977_467033741533257_966294470111068488_n

Најдобар резултат во воздушна пушка жени 60 постигнат на еден меѓународен натпревар и воедно нов Државен рекорд за Мојсовска на 10-от Меѓународен натпревар “GRAND PRIX OSIJEK 2021”

Почитувани; Во период од 17-19 Декември 2021 година се одржа 10-то по ред меѓународно првенство со воздушно оружје 10 метри “Grand Prix Osijek 2021” во Oсијек, Хрватска. На ова … Повеќе>>

003_AR40

Анастасија Мојсовска со нов Државен рекорд на 46-от Меѓународен натпревар “Гранд При Белград 2021”

Почитувани; Изминатиот викенд од 10-12 Декември 2021 година се одржа 46-от по ред меѓународен натпревар “Гранд При Белград 2021” со воздушно оружје 10 метри во Р.Србија. … Повеќе>>

Останати новости