ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ за Турнирот oтвoрен ден за спортско стрелаштво “II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020″

Стрелачки клуб “СТРЕЛЕЦ” Скопје им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости, пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои со своето присуство го поддржаа вториот по ред турнир отворен ден за Спортско стрелаштво “II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020″. Натпреварот се одржа на ден 25 октомври 2020 година, а посебна благодарност упатуваме и до нашите спонзори и поддржувачи: Агенција за обезбедување ОСА, MIKEI-INTERNACIONAL, DITAS, Hytera, SUMBRO, Di Man Co, Балкан комерц – Тетово, Арсенал – Струга, PSS, Цивилно стрелиште ЗИП, Zepter, Игмес-Пром, Сектрон, Опсервер, ЕСИ Вработување, БИСТРА РОСА, Vincinni, Lada – Ladrus, Radik-Systems,  како и безбедносните сили на Р.Сверна Македонија кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на вториот по ред “II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020″ и кои доделија доста вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите 3 места во секоја дисциплина.

Посебна чест, лојалност и доверба кон клубот и спортското стрелаштво ни искажаа сите натпреварувачи кои и покрај лошите временски услови и опасноста од КОВИД-19 присуствуваа и строго ги почитуваа сите пропишани безбедносни и здравствени мерки и дадоа поддршка да се одржи овој турнир кој веќе преминува во спортска традиција. Сето тоа ни претставува дополнителен мотив тимот на Стрелачки клуб Стрелец Скопје како организатор да се претстави во уште подобро светло на некој од наредните натпревари .

отворен ден стрелаштво 2020

БИЛТЕН СО РЕЗУЛТАТИ ЗА II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020

Во прилог фотографии од “II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020″

II-Strelec-kup-2020-105-768x512 II-Strelec-kup-2020-106-768x512 II-Strelec-kup-2020-107-768x512 II-Strelec-kup-2020-108-768x512 II-Strelec-kup-2020-103-768x512 II-Strelec-kup-2020-97-768x512 II-Strelec-kup-2020-114-768x512 II-Strelec-kup-2020-113-768x512 II-Strelec-kup-2020-112-768x512 122712704_458205871832159_1745092360387324379_n 123036429_1089082404861104_3816227781085473465_n II-Strelec-kup-2020-53-1-768x512  II-Strelec-kup-2020-44-768x512 II-Strelec-kup-2020-42-768x512 II-Strelec-kup-2020-36-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-38-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-39-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-50-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-33-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-34-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-25-1-768x511 II-Strelec-kup-2020-23-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-31-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-18-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-16-768x512 II-Strelec-kup-2020-12-768x512 II-Strelec-kup-2020-10-768x512 II-Strelec-kup-2020-8-768x512 II-Strelec-kup-2020-7-768x512 II-Strelec-kup-2020-6-768x512 II-Strelec-kup-2020-5-768x512 II-Strelec-kup-2020-3-768x512 II-Strelec-kup-2020-2-768x512 II-Strelec-kup-2020-55-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-60-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-61-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-62-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-63-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-67-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-69-1-768x512 II-Strelec-kup-2020-70-768x512 II-Strelec-kup-2020-74-768x512 II-Strelec-kup-2020-75-768x512 II-Strelec-kup-2020-84-768x512 II-Strelec-kup-2020-76-683x1024 II-Strelec-kup-2020-81-683x1024 II-Strelec-kup-2020-86-683x1024 II-Strelec-kup-2020-85-768x512 II-Strelec-kup-2020-87-768x512 II-Strelec-kup-2020-89-768x512 II-Strelec-kup-2020-90-768x512 II-Strelec-kup-2020-91-768x512 123139680_779499912624084_3117549938962232729_n 122977832_762630314293874_5754848480034959524_n SAMSUNG CSC

Напишете коментар

*