ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ за Турнир oтвoрен ден за спортско стрелаштво “СТРЕЛЕЦ КУП 2019″

Стрелачки клуб “СТРЕЛЕЦ” Скопје им се заблагодарува на сите 100 учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа Турнирот отворен ден за Спортско стрелаштво “СТРЕЛЕЦ КУП 2019″ кој се одржа на ден 13 октомври 2019 година. Посебна Благодарност упатуваме до нашите спонзори: MIKEI-INTERNACIONAL, DITAS, Hytera, SUMBRO, Di Man Co, FD Diners Club Internacional, Балкан комерц – Тетово, Арсенал – Струга, CAMOUFLAGE, PSS, ATS GROUP, Цивилно стрелиште ЗИП, Vezesharri, Lecker, Zepter, Игмес-Пром, Сектрон, Опсервер, ЕСИ Вработување, БИСТРА РОСА, EQUESTRIAN ресторан кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на турнирот “СТРЕЛЕЦ КУП 2019″ и кои доделија доста вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите 3 места во секоја дисциплина.

ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД Турнирот во спортско стрелаштво “СТРЕЛЕЦ КУП 2019″:

Strelec kup 2019Strelec kup 2019 1Strelec kup 2019 2Strelec kup 2019 3Strelec kup 2019 4Strelec kup 2019 5Strelec kup 2019 6Strelec kup 2019 7Strelec kup 2019 8SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCIMG_20191013_09502472886927_2409211792520797_7657673092424007680_nSAMSUNG CSC72304533_557584441457855_4518335307975753728_n72470574_2454171771366852_8102573073691049984_nIMG_20191013_125452SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCIMG_20191013_151745_1 copyIMG_20191013_151828 copyIMG_20191013_151701_1 copyIMG_20191013_152036 copy

Напишете коментар

*