ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ од 3-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво STRELEC KAHLES KUP 2022

Стрелачки клуб Стрелец – Скопје им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа 3-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2022 кој се одржа на 08-ми и 09-ти октомври 2022 година. Посебна Благодарност упатуваме до нашите спонзори:

Plakat Strelec Kahles KUP 2022кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на турнирот Strelec Kahles Kup 2022 и кои доделија вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите три места во секоја дисциплина.

На присутните се обрати Претседателот на МССФ Јордан Тасевски и свечено го отвори овој трет Strelec Kahles Kup 2022.
ОФИЦИЈАЛНИОТ БИЛТЕН СО РЕЗУЛТАТИ ОД 3-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2022 можете да го погледнете и симнете овде:
Во прилог фотографии од 3-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2022:
310926905_1786263245088333_7887700334179435165_n 310840450_843022583364994_2352172792204794260_n 310541595_803681940876885_2711569404439094899_n 310852416_445479060907745_5137328536097206251_n 310827297_793319871920858_1728375138403374235_n 311374381_524359676187168_4728441419413948342_n 309041731_459967582897144_7969110375588002100_n 278575662_855711182269101_5088538574784339426_n 286975722_2155126404670989_4451423679905320573_n 308852983_778781016566057_7813983116786793261_n 310062870_1293378898133195_2396853503628091083_n 310106457_5358347024214845_1582363040501644686_n 310590673_611692330696910_3801914914187805337_n 310946423_655606669609224_6017239417286846976_n 311061848_1277658742777373_3993364621369848730_n 311230263_1281579465980345_2617287822539992091_n 311487286_791213662143104_1132041097969023332_n 311507665_821286055964144_8088930317652340085_n 311474942_5945275765506736_1592405397602976042_n 310931135_445726150782255_1306741844565267884_n 310991109_430066639210690_5398484221516432395_n 311105490_1220290138566236_6185267106784877532_n 311283265_423368556422322_1316262276036140487_n 311307120_1239592973280755_762278001038254323_n 311422327_415413130762533_2584572357763516204_n 311436369_487845816606731_7794164014086006727_n 311873690_632246098533513_6519323434087722616_n 311895463_432663312134379_596779277564856023_n 311497003_1134754584085903_8177354781026183891_n 311497000_531837302094591_960938582772802647_n 311474942_2284012878440639_1192563083719223872_n 311460794_496471855692675_418303235289413990_n 311460794_496471855692675_418303235289413990_n 311399950_416123247350474_5793289978270324033_n 311376526_806127747332418_719559105038488488_n 311345820_632290438335575_6289780318737357833_n 311330142_649588663343961_3970380210459448883_n 311327093_679857746675168_5506419420894977499_n 311321783_794022695197511_1056476940683457982_n 311261474_616659773467479_2662955521530146104_n 311239963_1067662990595544_4470579089442837312_n 311230263_520839352769215_7774442922897750620_n 310947003_2930692853904622_1691369014196414142_n 310730636_499206935429033_4664043937302060127_n 310716175_650691649902354_7300959095959970644_n 310578633_507173457922440_3462785358482861927_n 310539093_553269376563976_192664592714676203_n 309778968_1995840767280543_4941279013033770783_n 311465771_826978861664900_1446734389580339392_n

Напишете коментар

*