ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ за 14-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2020

Македонската Спортска Стрелачка Федерација им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа 14-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2020 кој се одржа на 12ти и 13ти септември 2020 година. Посебна Благодарност упатуваме до нашите спонзори:

плакат мссф 14 гран при скопје 2020 финал 1-1

кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на турнирот Grand Prix SKOPJE 2020 и кои доделија вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите места во секоја дисциплина.

ОФИЦИЈАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД 14-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2020 можете да ги симнете овде:

БИЛТЕН ГРАН ПРИ 2020

Во прилог и фотографии од Grand Prix SKOPJE 2020

фотографии од I ден 12.09.2020 г.

                          

фотографии од II ден 13.09.2020 г.

                                         

 

Напишете коментар

*