ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ за Турнирот oтвoрен ден за спортско стрелаштво “II-СТРЕЛЕЦ КУП 2020″

II-Strelec-kup-2020-35-1-678x381

Стрелачки клуб "СТРЕЛЕЦ" Скопје им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости, пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои со своето присуство го поддржаа вториот по ред турнир … [Read more...]

Голем успех на младата Ангелеска на III-от КУП од лигата во Штип.

012_AP40

На ден 26.04.2014 година на воздушното стрелиште во Штип, се одржа III-от КУП од 2014-та година со воздушен пиштол и воздушна пушка, во машка и женска конкуренција – меѓународна програма. На натпреварот настапија 30-тина стрелци … [Read more...]

II-от КУП од лигата одржан во новото стрелиште во Битола.

Sonja+Pfeilschifter+ISSF+Shooting+World+Cup+Lc4leelv8xal

На ден 23.03.2014 година на Ново отвореното воздушно стрелиште во Битола, се одржа II-от КУП од 2014-та година со воздушен пиштол и воздушна пушка, во машка и женска конкуренција – меѓународна програма.Спортското стрелиште е … [Read more...]